Изненадващо най-много имоти официално на свое име в Дубай

...
   Изненадващо най-много имоти официално на свое име в Дубай
Коментари Харесай

Бг генералша с 21 имота за $14млн. в Дубай, стои зад провала ни на Експо 2020

   Изненадващо най-вече парцели публично на свое име в Дубай има не бг олигарх, а жена. Де факто не е по този начин - семейството на варненски строител, непосредствен до Доган и Вълка, поради който Европейска комисия няма да ни възвърне 115 млн.лв. за калпавия ремонт на Петицата в София има повече от 21 на генералшата. Да не приказваме за най-малко двама известни български политици.

 

Но де юре тя е рекордьорка, както разкриват сътрудниците от BIRD.bg : " Българката Ралица Димчева Иванова е най-едрият български притежател на недвижими парцели в Дубай. Тя има 21 парцела на обща стойност над 14 милиона $, излиза наяве от  данни на интернационалното журналистическо следствие " Разкритията от Дубай " . #dubaiuncovered Родената през 1969 година бизнесдама е някогашна брачна половинка на ген. Явор Матеев, пълководец на взаимното Командване на специфичните интервенции в БА.

 

 

Тя и синът ѝ Ален Яворов Матеев са представители в България на израелска компания за киберсигурност, която продава шпионския програмен продукт " Пегас ". Също по този начин тяхната компания Indesign Global Limited е строила злополучния ни павилион в Дубай против 905 000 лева държавни пари.

 

Заради свадите там стартира инспекция от прокуратурата, а през днешния ден стана известно, че договорите ще се ревизират и от Агенцията за държавна финансова ревизия ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР